Translate

onsdag 17 april 2013

Semifinal ska bli final.

Äntligen är den 17e april här. Har väntat med spänning alldeles för länge på den här dagen nu känns det som. Vill kunna gå runt och ha i medvetandet att vi är i Coppa Italia-final och att vi faktiskt kan få en silverstjärna genom att spöa Lazio i just denna final. Men en match återstår innan jag kan ha detta i medvetandet. Men kommer Inter bli ett hinder på vägen? Nej det ska dom fan inte bli!! Den här matchen bara S K A vi vinna. Det är säsongen hittills viktigaste match och ingenting ska få oss att sluta drömma. Vi ska kriga till oss den här finalplatsen som om det vore en final i Champions League vi slogs om. Coppa Italia är visserligen ingen big deal i Italien men för oss tror jag att en vinst skulle betyda JÄTTEmycket. Det skulle ge oss nytt syre, ny luft att andas. Det skulle rädda mycket av en säsong som annars inte varit så jätterolig.

Inter-Roma alltså. Ett Inter utan någon forward värd att nämna. Ett Roma med tre forwards väldigt värda att nämna. Sist vi möttes på San Siro gick det väldigt bra. Det var den 2a september och Roma spelade total drömfotboll. Får vi något liknande idag tro? Ja, hoppas kan man alltid och Roma levererar åtminstone en intressant startelva (även om det går att diskuteras om Bradley är särskilt intressant eller inte):
ROMA (4-3-2-1): Stekelenburg; Torosidis, Marquinhos, Castan, Marquinho; Bradley, De Rossi, Florenzi; Lamela, Totti; Destro




Mot nya vinster. Mot nya drömmar. Mot nya guld. 
Forza Roma. Sempre Forza.

Inga kommentarer: