Translate

fredag 13 juli 2012

Borini out - Destro in (?)

Borini sägs vara i Liverpool för att genomgå läkarundersökningen. Om 48 timmar kommer affären tydligen bli officiell. Otroligt tristissimo då Borini blivit en favorit hos många av oss. Men när Borini är på väg ut så kan en annan vara på väg in för idag skriver CdS såhär:


4 kommentarer:

marcus abdullahad sa...

förstår inte vad Sabatini gör, Borini är sjukt mycket mer lovad än Destro, tycker han är överskattad, gjort en bra säsong och alla vill ha han. Hade jag vart Sabatini hade jag behållt Borini och satsa på unga och stabila mittbackar

btw: fortsätt med din blogg du är riktigt bra !

Julia sa...

Tycker också att det är supertrist att Borini lämnar. Det var ju ändå han som tog EM-platsen framför Destro. Men förhoppningsvis visar sig Destro vara mer än en one season wonder (om han nu blir klar för oss).

Tycker också att mittbackar borde vara prio nummer ett, men det lär väl inte Zeman tycka precis :p


Tusen tack!!!

marcus abdullahad sa...

alltså Zeman är bra på att lägga upp ett extremt offensivt lag hans tränarsätt är offensiv, så tror inte han kommer be så mycket om backar som jag tycker är synd eftersom de såg ju inte bra ut förra säsongen då dom var skakiga och ostabila.

inte så många tjejer som väljer rätt lag ;)

Toni sa...

Zeman har alltid tillämpat en enkel fotbollsfilosofi: gör ett mål mer än motståndaren så vinner du. Om det slutar 1-0, vilket inte är så troligt, eller 5-4, mycket troligare, spelar ingen större roll.
Vad jag har hört så fick Zeman äntligen till någon form av kontinuitet och stabilitet i backlinjen med Pescara.

Jag passar väl på att hoppa på hyllningståget: alla gillar din blogg Julia!