Translate

måndag 4 april 2011

Mexes, siamo sempre con te!

Livet är inte rättvist. Det har bevisats idag. Resultatet från Mexes skada visade att han missar resten av säsongen. Fotboll är aldrig rättvist. Inte livet heller...

Varför Mexes?
Mexes, är en av få som har rätten att kalla sig romanista. Han är en av få som kämpar tills domaren blåser för full tid. Han viker aldrig ner sig, ger aldrig upp och står alltid upp när det blåser hårt. Under den här säsongen är Mexes en av få som fortfarande ändå försöker. Han är en av få som förtjänar att bära la maglia.

Gårdagens match kan ha varit Mexes sista i Romatröjan och sorgen och frustrationen som råder i varje Romahem just nu går nog inte att beskriva. Det kan inte sluta såhär. Det får inte sluta såhär. Vi förtjänar inte ett sådant här slut. Mexes förtjänar inte ett sådant här slut. Det är så orättvist så jag inte orkar med att tänka på det.

Ingenting är över än. Ingenting är slut än. Mexes spelar fortfarande i AS Roma och förhoppningsvis inser han under den här skadade tiden att Roma är det enda han vill, önskar och begär. Jag vill inte ha någon annan än Mexes. Hans romanità går inte att köpa för några amerikanska pengar. För att Roma inte ska bli för mycket Romamerica så behövs spelare som Mexes.

Vi är med dig Mexes. Det är vi alltid oavsett vad som händer. Du är en av oss och vi skänker dig alla våra tankar och böner. Kämpa på vår älskade, bästa fransman!



Det finns inte mycket mer att säga. Jag ska i alla fall ha officiell sorgedag varje dag fram till säsongen är slut.
Det här är Roma, det vet vi alla...men det svider.


Vi kan inte ge upp, det kan vi aldrig göra, men vi kan dra en fet jävla suck, öppna fönstret och skriva:
OOOOH FUCKING NOOOOOO!