Translate

lördag 10 mars 2012

Ett mirakel

Haha. Sorry, ska sluta göra melodifestivalen-relaterade rubriker men dom passar ju så bra. Särskilt denna. För denna match var ett mirakel. Att vinna BORTA mot PALERMO är bland det svåraste man kan göra om man heter AS Roma. De senaste tre åren har vi skrapat ihop en poäng på Sicilien och det ska även sägas att Palermo gjort tre mål i varje match på dessa tre matcher. Att Zamparini dessutom gick ut innan matchen och sa att det var 95% chans att Palermo skulle vinna matchen gjorde inte saken bättre direkt. Inte för att man lyssnar så mycket på alla grodor som hoppar ur hans mun men ändå. Med andra ord: det var en svår uppgift vi ställdes inför.

MEN, Roma gillar ju att överraska och chocka oss alla och gick därför och spelade hem tre poäng utan några som helst problem. Wrong! Det var kämpigt och det satt låååååångt inne. Eftersom Borinis mål kom så tidigt som i den 3e minuten så blev de 91 minuters långt lidande tills domaren blåste av matchen. Men det var det värt såklart för nu känns det som vi är oslagbara och jag älskar våra grabbar mer än nånsin (annat var det för en vecka sen).  Nu känns allt superfantastiskt och jag är mest glad för Kjaers skull som för en gångs skull gjorde allt rätt! Han lyckades med bedriften att inte:
- göra självmål
- upphäva en offside
- missa en markering
- orsaka straff
- bli utvisad
Ska fortsätta att hålla tummarna för honom hädanefter.


Åh vilken skön trepoängare. Nu är jag nyfiken på vad Zamparini har att säga till sitt försvar. Daje Roma daje, sempre e comunque!

Inga kommentarer: