Translate

fredag 24 juli 2009

Förändring

Nej. Du har inte kommit till en annan Romablogg. Inte heller till en nyskapad Lazioblogg (tyvärr alla laziali). Det är samma gamla charmiga Romablogg som alltid. Jag kände för lite förändring bara. Och när den förändringen inte kommer från vårt kära fotbollslag så får väl jag stå för förändringarna istället. Kanske lika bra det. Hur som helst. Jag var så trött på det svarta. Det kändes så mörkt. Så dystert. Så Juventus. Därför provar vi på lite ljusare blogg så får vi se hur trivsamt det. Det svarta-Juventus-dystra kanske kommer tillbaka om det saknas. Det kanske bara gör en säsong i Serie B för att sen komma tillbaka.

Nej, nog om Zlatans exlag (eller nu blir det exexlag). Här ska vi prata om bättre saker. Som Roma till exempel. Igår spelade vi match mot ett lag jag varken kan uttala eller stava. 3-0 vart det i alla fall med mål från Mexes, Taddei och Greco. Enligt Romanews betyg så spelade Mexes bra i sin nya frisyr med ett mål och en assist och Totti var ljuset, för att när han tänds så tänds hela laget. Såklart. Annat noterbart är att Motta verkar redan vara i form, Artur var äntligen lite säker, Andreolli spelade säkert (han måste stanna!!) och Pit fick högre betyg än Pizarro.

Nästa vecka är en viktig vecka. Den 29 juli lottas spelschemat och dagen efter möter vi Gent på Olimpico. Värt att skriva upp någonstans. Dock är det ingen födelsedag (har ju varit fasligt många sånna på senaste tiden) förräns Pizarro fyller år den 11 september. Skönt.

Inga kommentarer: