Translate

lördag 18 december 2010

Più bella cosa non c'è




Alltså vad hände? Vann vi? Sprang Zlatan offside 173 gånger? Höll Doni nollan? Är Adriano fortfarande fet? Spelade Robinho andra halvlek? Är Seedorf värdelöst rutten? Kan Menez dribbla? Är släkten värst?


JA! JA! JA! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!


Det här var som jag sagt förut en gång: HELVETESJÄVLAUNDERBART!!


¤ Doni (som jag nästan oroade mig mest för innan matchen) hade inte jättemycket att göra men det han skulle ta, tog han! Bravissimo.
¤ Burdisso, Mexes och Juan....vad ska jag säga? KUNGAR i Milano! Hade otrolig koll på Milans anfallsförsök och ställde Zlatte och c/o offside 318 gånger. Så jävla bäst!
¤ Riise hade lite problem, speciellt i första halvlek, men han får cred för att han var den enda i Roma som spelade i kortärmat i minusgrader.
¤ De Rossi var riktigt riktigt bra och han är faktiskt som bäst när Pizarro inte spelar. Älskar att De Rossi verkligen har vaknat upp ur sin dvala som pågick typ hela förra säsongen. Borde verkligen fått göra mål på sitt finfina volleyskott. Grymt capitano!
¤ Brighi och Simplicio var väl lite sådär i första halvlek precis som resten av laget. Men allteftersom matchen gick så spelade dem upp sig. Bra grabbar!
¤ Adriano är fortfarande tjock och jag gillar honom fortfarande inte så speciellt mycket. Men han gjorde det okej idag faktiskt.
¤ Menez, Menez, Menez....ständigt ett hot, ständigt farlig. Fantastisk assist. Han är ovärderlig.
¤ Älskade älsklings-Borriello borde verkligen se över sin frisyr för tillfället men vad gör det när han avgör mot sitt forna skitlag!! BÄSTA BORRIELLO!



Tack Roma för tre poäng. Tack Roma för att Zlatte får en nolla i betyg. Tack Roma för att vi krympte avståndet till Milan. Tack Roma för att vi fick ett fint avslut på 2010. Tack Roma för att vi kan fira jul i lugn och ro.

Inga kommentarer: