Translate

måndag 20 december 2010

Ropen skalla, jullov för alla!

Världens bästa grabbar har gått på ett otroligt välförtjänt jullov för att vila upp sig och hitta nya krafter till ett nytt fantastiskt år.

De första att åka iväg var brassarna som tog flyget till Brasilien från Fimuicino klockan sex i söndags morse. Taddei åkte hem med sin flickvän, Valentina, som han tydligen snart ska gifta sig med. Doni och Juan hade planerat att åka hem tillsammans eftersom Juan ville tacka Doni för att han varit ett stöd och tagit hand om hans son medan hans fru varit sjuk.
Simplicio åker hem till San Paolo och han har sagt att han längtar såå efter att dansa samba igen, haha. Adriano flyger även han hem till Rio.
En brasse som däremot valt att åka till solen på Maldiverna istället för hem till Brasilien är Julio Sergio. Satsar han på bli brunast till återsamlingen tro?

Pizarro och bröderna Burdisso åker hem till Chile respektive Argentina för lite julledighet. Alla sydamerikanerna får sedan två dagar extra julledighet och behöver inte komma tillbaka till Trigoria förrän den 29 december istället för den 27e som är datumet för nästa samling.

Totti åker till Alperna (Dolomiterna) för att fira jul tillsammans med hela tjocka släkten: fru, barn, föräldrar, svärföräldrar samt svägerska.

Milandödaren Borriello stannade kvar i Milano efter den så trevliga matchen eftersom hans bröder bor i stan. Där ska han stanna några dagar och sen åka hem till mamma i Napoli.

Brighi har lämnat Rom för sitt Rimini men flyger om några dagar till USA.

Vucinic åker till Montenegro och firar jul för första gången med sin lille Aleksandar. Vucinic beräknas dessutom vara tillbaka i träning lagom till återsamlingen den 27e december.

De Rossi åker till havet för att fira jul. Vart annars? (läs De Rossis bok så förstår ni hur mycket havet betyder för honom)

Världens bästa fransmän, Mexes och Menez, åker givetvis hem till Frankrike. Mexes åker till sin familj i Tolouse medan Menez åker hem till Paris. På tal om Menez så hade hans vänner som han växte upp med anordnat en stor fest till hans ära när han kom hem. Fint va :)?

Cassetti väljer att fira jul i sin hemstad Brescia medan Ranieri åker till sitt hus i London för lite relax.

Någon som däremot valt att inte dra ner på tränandet är såklart ingen annan än Riise som i den mixade zoonen på San Siro fick frågan vad han hade för julplaner:
"Jag åker till Dubai, men för att träna".
Vem är förvånad?


Nästa match är en träningsmatch mot Atletcio Roma (där förövrigt Esposito spelar) och spelas den 2 januari på Stadio Flaminio. Serie A drar igång igen den 6e januari mot Catania.

Buon Natale ragazzi!

Inga kommentarer: