Translate

onsdag 6 mars 2013

Romanews.se

Här har vi en blandad kompott av vad som har hänt i Romavärlden.


  • Som ni alla nog vet så kommer Kappa inte ha äran att vara våran tröjsponsor nästa säsong, vilket kanske är lika bra då jag själv varit besviken på Kappa sedan de återigen tog över efter Diadora för några säsonger sedan. De nya tröjsponsoralternativ som det pratats mest om är jättarna Nike & Adidas men även amerikanska Warrior och kinesiska Anta Sport nämns som alternativ. Alla företag är dock väldigt tysta och hemliga om vad som försiggår bakom väggarna för så här väljer dom att kommentera ett framtida samarbete med vår allas favoritklubb:
    - Vi varken förnekar eller bekräftar affären. För tillfället finns det inget avtal. / Adidas
    - Inga kommentarer. / Nike
    - Ryktena om att vi har närmat oss Roma är tyvärr inte sanna. / Warrior

    Ja, vad ska man tro och hoppas på egentligen? Vilka vill ni själva helst se som sponsor för vår vackra tröja?
  • Goicoechea har inte direkt rosat marknaden på sistone och Gois agent säger att han för tillfället inte vet vart hans klient kommer spela nästa säsong men att förmodligen reds det ut framåt maj/april.
  • Udineses Danilo säger att Lamela (tillsammans med Vucinic och Cavani) är den i Serie A som är svårast att markera.
  • Balzaretti, Piris och Burdisso får ta det lugnt mot Udinese på söndag då de alla riskerar avstängning vid ett gult kort. Och med tanke på Marquinhos och Castans skadeproblem så skulle några avstängningar inte vara direkt lägligt. Men tack och lov har vi ju nya super-Romagnoli.
  • Pjanic blir borta cirka en månad och gör nu allt för att vara tillbaka till derbyt den 7e april.
  • Lamela är poppis på Trigoria:

5 kommentarer:

Peter sa...

Håller tummarna för Adidas! Vad tycker du själv?

Toni sa...

Jag hade helst sett Diadora eller Lotto, tycker båda dom gör fina ställe. Anta har jag aldrig hört talas om och warriors hemska Liverpool-ställ är väldigt avskräckande. Sen är jag inte helt såld på adidas, så Nike blir väl valet till slut...
Men på tal om kappa så rear dom ut roma-ställ för halva priset just nu, tryck och frakt är gratis! Dryga 300 kr kostar allt ihop, som stulet! http://www.kappastore.com/uk/taglie.asp?IDReparto=57&IDCategoria=0026&IDSquadra57=2154&IDsd=2154&Brand=3&Style=02PGA&Version=0&Team=ASR&colore=901&colore_desc=Dark+Red

Toni sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Toni sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Säger också Nike, tror dom kan göra snyggast tröjor för Roma. Gillar dom här inläggen, bra för oss som inte kan italienska.