Translate

lördag 28 april 2012

Due a due

Då var ännu en match avverkad. En underhållande sådan med en bra respektive en dålig halvlek. Plus till Bojan, Totti och Luis Enriques byten. Minus till det stundtals virriga försvarsspelet samt att vi hjälpte Lazio. Man får vara nöjd med en poäng med tanke på hur uselt spelet varit i de senaste matcherna. Dessutom slapp vi ett rött kort idag. Bara en sådan grej är värd att firas.

Sen måste vi ju även säga tack till vår lilla tjockis:

1 kommentar:

gugl sa...

Förutom Totti & Bojan tycker jag t.ex. Rosi visade vad han kan i första halvan. Äntligen! Expertkommentatorerna hade väl ganska rätt för en gångs skull, Napolis konstiga låga försvarsspel i första passade Roma fint när man hade djupledslöpande gubbar som Bojan, Borini, Rosi och Marquinho i form.
Men vad har hänt med Pjanic?
Och De Rossi saknades tydligt, Gago fixar inte det. Tycker faktiskt att Kjaer får för mycket kritik och Heinze för lite.
Lobont övertygade INTE på andra målet: Kjaer låg på perfekt avstånd från Cavani och täckte halva målet. Lobont hade kunnat ta ett steg åt vänster och varit beredd. Och kraln har ju inget frånskjut när han slänger sej! Han bara lägger sig åt sidan och når för fasen ingenting!