Translate

onsdag 11 april 2012

Vi lever igen! Hoppet lever igen!

Grazie Roma
che ci fai piangere abbracciati ancora 
Grazie Roma


Ojojoj. Vilken match. Vart ska jag börja? Jo, jag vet exakt vart jag ska börja: C'È SOLO UN CAPITANO, UN CAPITAAAANO, C'È SOLO UN CAPITANOO!!! 

Francesco Totti, vilken hjälte! Ikväll räddar han oss alla. Ikväll är han gud, jesus, påven, messias, kung och allt annat superfantastiskt som bara denna man kan vara. Älskade Francesco, du är vårt allt!

Och utöver Totti så hade vi ju några andra med på plan som är värda att nämnas:
- Osvaldo som fortsätter att leverera och står ikväll för ett mål och en assist. När jag-kan-inte-göra-två-mål-i-en-match-förbannelsen bryts är dock  fortfarande endast skrivet i stjärnorna.
-  Marquinho som bara växer och växer för varje match som spelas. Nu känns han given på mittfältet och börjar ju nästan bli en liten favorit (vem trodde det för någon månad sen?)
- Bojan som får hoppa in och presterar återigen genom att göra en mycket fin assist till  Marquinho.
- Luis Enrique som faktiskt log och skrattade vid 3-1-målet.
- Alla andra vackra Romaspelare bara för dom ikväll är bästbästbäst och återigen bäst!


Som vi alla märkt så svänger det snabbt i fotboll. Åtminstone i Serie A. Helt plötsligt har vi klättrat upp från avgrunden och svävar nu på moln igen.Efter en alltför jobbig förlust mot Lecce på påskafton så har vi rest oss upp och kommit igen. Alla resultat gick vår väg ikväll och vi är med igen. Femteplatsen är nu vår och fyra poäng upp till tredjeplatsen är långt ifrån en omöjlighet. Impossible is nothing.

Tack för ikväll Roma. Tack för att ni fortfarande får oss att drömma.




1 kommentar:

TOTTIIIII sa...

CAPITANO!!!!!!!