Translate

måndag 7 januari 2013

0 poäng= 6e plats

Det blev alltså en sådan dag. En sådan dag då fotboll inte är särskilt kul. En sådan dag då vi klagar på Destro. En sådan dag då vi klagar på Bradley. En sådan dag då vi klagar på Goicoechea. En sådan dag då vi klagar på Piris. En sådan dag då vi klagar på Balzaretti.

Tyvärr blev det en sådan dag idag. Vi var inte bra idag. Men vi var inte heller dåliga, det var vi absolut inte. Napoli hade Cavani, och det räckte ikväll. Han var skillnaden mellan Napoli & Roma. Han var skillnaden mellan vinst & förlust.

Lag får bakslag. Det tillhör det normala. Ikväll var det vår tur att få det. Vad ska man göra? Vad ska man säga? Man blir arg. Man blir sur. Man blir ledsen. Man blir förbannad. Man klagar. Men det kommer fler tåg. Vi missade visserligen en stor chans att haka på lagen som slåss om CL men varför ge upp nu när det är en HALV säsong kvar? Vi har ett bra lag. Vi kommer igen. Vi är Roma.

1 kommentar:

Toto sa...

Håller med till 100 i vad du säger. Det var inte vår dag utan det var Cavanis. Synd att vi inte tog vara på chansen men var det ens någon som förväntade sig att vi skulle göra det?