Translate

onsdag 2 september 2009

Grazie Mister!

Det var kanske bäst så här. Skilda vägar. Spalletti och Roma som så länge vart lika med sant är det inte längre. Men det kanske är bäst så här. Vad händer nu? Det lutar åt Ranieri och egentligen bryr jag mig inte om hans tidigare fiaskon och meriter. Någon behöver resa Roma och det nu. Någon behöver få bukt med försvarsspelet. Någon måste få våra spelare att springa ännu mer.

Minnena med Spalletti är många. Och fina. Han reste ett sarjat Roma för ett antal säsonger sen. Han gav oss hopp och tro. Lycka och glädje. Ringdansar och kramar. Roma var hela Europas kelgrisar med ett fartfullt, roligt och lekfullt spel. Spelare som Taddei och Perrotta blev viktiga nyckelspelare och Tonetto gjorde landslagsdebut. Att scudetton inte kom 07/08 är sorgligt.

Att se ett nytt ansikte, ett nytt namn på bänken kommer kännas konstigt. Jag kommer alltid sakna den välklädde, skallige mannen sitta där och vara lika bitter hur många mål vi än gör. En sak är i alla fall säker, ett tack är han värd. Ett stort jävla tack!
Tack Mister, för allt!

Inga kommentarer: