Translate

onsdag 3 februari 2010

Månadsresumé: januari

Januari är över sedan några dagar tillbaka och här har vi en liten resumé;

Månadens match: Haha, svårt att gissa eller? Juventus-Roma alla kategorier.

Månadens spelare: Norge kan vara riktigt stolta. Månadens spelare är från Ålesund

Månadens gulligaste: De Rossi sprang inte som en galen tjur mot Riise när han gjorde mål mot Juventus (sånt som han annars brukar göra när det blir mål), utan han, Burdisso och Juan bildade en egen glädjehög någonstans mitt på plan. Ååh, visst var det sött :) ?

Månadens mål: Okakas mål måste till och med gjort självaste Totti avundsjuk!

Månadens sämsta: Hur kan vi tappa en 2-0-ledning till 2-2 på övertid? Jaja, det är en del av det charmiga Roma.

Månadens saga: Okaka var klar för utlåning till Fulham. I sista matchen, på hemmaplan och allt, fick han avgöra och säga "på återseende" på ett sätt som inte kan bli vackrare. Sen bytte han Rom till London, gulrött till svartvitt, John-Arne till Björn-Helge, Olimpico till Craven Cottage. Men sen kommer han tillbaka. Sagan slutar inte här...

Månadens TACK-GODE-GUD: Motta går INTE till Manchester City

Månadens assist: Tyvärr Pit, priset går inte till dig. Utan det går till super-Pizarro som först gör en monsterbra brytning och tar bollen från Diego för att sedan...ja, ni vet resten!

Månadens sorg: Ingen ToTo på hela januari månad.


Allora, under januari har vi spelat 7 tävlingsmatcher (5 i ligan, 2 i Coppan). På dessa matcher har vi vunnit 6 av 7 matcher och spelat en oavgjord. I ligan har vi tagit 13 av 15 poäng, gjort 10 mål och släppt in 4. I Coppan är vi obesegrade och har en målskillnad på på 4-1. Januaris målskyttar är: Pizarro, Perrotta x2, De Rossi, Toni x2, Totti, Riise x2 och Okaka (i ligan) samt Brighi, Vucinic, Baptista och De Rossi (i Coppa Italia).
Man kan ju säga att vi har ett väldigt brett utbud av målskyttar, tummen upp.
Januari har nästan vart perfekt och det är bara att be för att februari blir lika bra!
Bra Roma!

Inga kommentarer: