Translate

onsdag 3 november 2010

PAZZA ROMA!!

Hahah, Roma, you drive me crazy! Ni är världens galnaste lag! I första halvlek gick allt så himla bra med bästa superanfallet à la MTV: Menez gjorde mål och sprang i från alla 87654556644 gånger, Vucinic hade ätit nått grymt montenegriskt superpiller och Totti gjorde ÄNTLIGEN sitt första mål för säsongen.
Men sen då? 178 meters fritt fall! Basel bara radar upp chanser och trycker som bara den och Roma blev kaos-Roma. 2-1 kom ganska väntat och efter det satt man och väntade på att 2-2 också skulle komma. Alla, jag lovar att det var ALLA, suckade när Ranieri gjorde bytet Menez-Greco och började säga ett och annat lite fulare ord, för att två minuter senare skrika: JAAAAAAAAAAAAA GRECOGOOOOOOOOOOL, RANIERI ÄR BÄÄÄÄST!!

Vart sjutton kom det målet ifrån? Ja, vem vet det. Kul var det i alla fall. För att behålla spänningen så lät Roma såklart Basel göra 3-2 men efter det höll vi förvånansvärt tätt och vi åker från Basel med 3 poäng (hur är det möjligt?). Pazza Roma!