Translate

lördag 13 november 2010

Uno Kryss Due

Allora...1-1 slutade matchen och jag är verkligen nöjd med det. Har haft en superdålig känsla hela dagen så en poäng borta mot Juventus är inte alls illa. Dessutom spelade vi stundtals riktigt bra, speciellt i första så allt var över förväntan.

Lite annat importante nämligen MATCHENS...

  • STACKARE: Rosi såklart som fick Amauris halvfeta brasseröv bånkad i huvudet. Kan ha gett en mild hjärnskakning. Och vore inte det illa nog så fick han dessutom en fin stämpling i huvudet i samma veva. Stackarn!
  • MAN: Mexes! Faaaaan vad bra han var. Skriv nytt kontrakt NUNUNU!!!
  • LOOK-A-LIKE: Tänkte ni inte på en sak i andra halvlek...nämligen hur lika Rosi och Menez är varandra? Båda är födda i maj 1987 (Menez är 10 dagar äldre), båda är långa och smala och de har identiska frisyrer. Lite komiskt var det allt när de sprang och lekte på samma kant.
  • ÄNTLIGEN: Tottis mål. Åååååååååh så förlösande. Finalmente capitano, nu vinner du skytteligan!
  • PÄRS: Slutet av matchen kunde jag inte ens titta på då Juventus hade massa frisparkar, jag vart så himla nervös!! Var tvungen att slå över till Eurosport och kolla lite på mästerskapen i boccia eller vad det nu var.
  • ÄLSKLING: Greco som vanligt. Han har blivit en favvo hos typ alla (inte minst Totti) men det är väl inte så konstigt egentligen? Lille lille söta Greco gör ännu en gång en mycket bra insats, speciellt i första halvlek (mattades lite i andra). Är i startelvan för att stanna!
  • ACCESSOAR: Vad är egentligen grejen med Del Neris glasögon? Kunde han inte valt ett par lite diskretare än dem här himla labbglasögonen?
  • EFTERLYSNING: Vart var Vucinic? Kom han verkligen med till Turin?
  • FULA: Juves tröjor. Bläh.

Ja. Det var väl allt.

8 kommentarer:

Abbe sa...

Katastrof att Ranieri ens funderar på att bänka Phillipe som han antagligen gör så fort Juan är hel! Sen kan man ALLTID lita på CAPITANO! Francesco!

Thomas sa...

Julia! Om du var tvungen att välja bort en av Mexes, Juan och Nico Burdisso, vem skulle det bli?

Julia sa...

Åhnej vad svårt. Det är precis som med anfallarna där jag vill ha med alla fyra på samma gång. Alla tre är väldigt olika så man gillar dem av olika anledningar. Men hmmm...jag tycker Mexes borde vara given nu för han ha varit en av de bästa på plan flera matcher i rad nu. Så då står det mellan Juan och Burdisso och Juan är en bättre back än Burdisso så det blir han som får flytta på sig då. Men saker vänder snabbt så nästa vecka kanske jag tycker någon annan. Det är riktiga lyxproblem vi har. Vem tycker du själv?

Anonym sa...

Skönt att Totti gjorde mål!

Men det kändes väldigt fel att se Alberto i juve

/Lotfi

Anonym sa...

Burdisso bör bänkas när mittbackarna är friska. Hans grinta är väldigt viktigt, men Mexes har också en bra sådan, dessutom är Mexes en bättre mittback. Speciellt nu i superform. Dock svårt som du säger

Thomas sa...

Snudd på omöjligt. Men Juan är den bäste i branschen och kan inte petas. Dött lopp mellan Phille och Nico, men Mexes har starkare band till klubben och supportrarna.

Toni sa...

Det borde vara en återförening av Mexes och Juan i mittlåset så fort Juan frisknat till.
Mexes har varit riktigt imponerande nu när han fått förtroende och speltid. En förlängning på hans kontrakt skulle sitta fint.

Julia sa...

Bara hoppas på att Ranieri tänker lika som oss då