Translate

lördag 27 november 2010

Quanto è bello Marco Borriello!















Det känns som jag måste skriva lite om Borriello denna lördagsförmiddag. Han är ju trots den prima punta vi sökt men aldrig hittat sen Batistutas days.
Han vart klar för Roma en snurrig sista augusti. Pradè och c/o hade först föreslagit en av sina vanliga superidéer, byte rakt av: Mexes-Borriello. När jag läste det höll jag på att hoppa i taket.

GFJgfhdbxnkclvjxlkvjkxcvlxcklvnxvjkxvnxcjk!!!!!!! Att byta bort vår kära älsklingsfransmansomegentligenärromare-Mexes till en forward som man inte alls visste vart han stod eller vad han riktigt gick för i dagsläget. Pradè och hans idéer....


Men trots att förslaget inte gick igenom så gav sig inte Roma i jakten på Borriello. Unicredit lånade pengar och blablablabla så vart Borriello klar för Roma. Jaha en till panikartad Mido/Carew/Nonda-värvning tänkte jag. Jaja, han var ju snygg åtminstone och tur att vi redan hade gott om forwards.


Så började säsongen. Och ja, det var ju ingen dans på rosor direkt. Men trots det allför hemska skithelvetet så började man inse en sak: den där Borriello....han är precis vad vi behöver.
Han gjorde mål när det gick dåligt, han gör mål nu när det går bra.
6 ligamål + 3 CL-mål talar sitt tydliga språk.
HE'S MISTER RIGHT!!

Inga kommentarer: