Translate

lördag 20 november 2010

TRÈS BON!!

First of all:
Jeremy Menez, jag vet att du inte läser här (ännu) men jag gör vågen, kysser dina fötter, jublar bugar, niger, applåderar och gör stående ovationer just for you ikväll. Vilket match! Vilket mål (första ligamålet sen Milan borta 18e oktober förra året)! VIVE LA FRANCE! VIVE FENOMENEZ! Messi chi? Menezi menar ni väl i sådana fall?

Och så några andra:
Marco Borriello - Han gjorde ingen supermatch men han gjorde mål och det är det som räknas. Vilket mål dessutom. Vilken STYRKA och VILJA (jag ropade SKJUT säkert fem gånger innan han gjorde det). Åååh, jag sa ju att min Borriello-dörrmatta var ett tecken!!
Francesco Totti - Hahah, Totti...vilken hockeyfrilla han fått! Men han gjorde faktiskt en riktigt bra match där han till och med sprang några vändor på defensiv planhalva. Kul och se capitano i fin form och han borde sååååå fått göra mål på sin chipp som var så nära på att gå in. Och visst var det så gulligt att se Ranieris leende och klapp på honom när han gick ut. Bella Roma!
Nicolas Burdisso - Vad ska man säga om utvisningen egentligen? Tycker verkligen inte det är rött direkt men jag kanske är partisk då? Povero Nicolà.
Adriano & Baptista - Alltså, haha, jag skrattar alltid när jag ser Adriano för att han fortfarande är ganska halvfet. Men sååå dålig är han ju inte för han lyckades ju med några finter och försökte åtminstone till skillnad från den andra biff-brassen. Ärligt talat, Baptista??? Sälj han, skänk han...vad som helst bara han försvinner. Så jävla kass.
Kul dock att se världens biffigaste anfallsduo på plan samtidigt (tur dock att det bara var för några minuter).
Julio Sergio - Han borde också nämnas för han gjorde trots allt en felfri match och höll nollan. Fy sjutton vad säkert och stabilt det känns med honom där bak.
Philippe Mexes - Måste bara säga en sak, fan vad snygg han var idag!!!!!



Egentligen var vi inte superbra idag men vi lyckades vinna ändå, vilket tyder på enorm styrka. Vi satte för en gångs skull de chanser vi fick något vi annars har svårt för. Udinese fick sina chanser, ja mer än så, men lyckades inte sätta en enda. Tråkigt för dem.
Det känns ju egentligen extra skönt att vi vann trots att vi inte spelade särskilt bra (speciellt i andra). Det är inte direkt så att man oroar sig med tanke på den SUPERISSIMO bänk/läktare vi hade idag: Mexes, Vucinic, Pizarro och De Rossi. Fyra givna (?) startspelare. Lalalala, siamo forti!!!!

Nu är vi trea och har sju raka ligamatcher utan förlust. Roma is on fire och det här börjar äntligen börja bli lite roligt.

1 kommentar:

Marco sa...

Håller med dig Julia, det var en sån där match där vi spela dåligt men ändå vann. Det är väl ändå positivt men ibland blir man frustrerad hur dom varvar bra å dåligt spel. Sällan man känner sig säker på vinst förrän domaren blåser av. Men jäklar vad skönt att Menez fick sätta ett ikväll. Grymt snyggt var det också!