Translate

onsdag 9 mars 2011

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks....


För dig ska jag, göra det tusen gånger om...



Jag drar Romatröjan över huvudet idag. Men jag behåller den alltid på. Alltid.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det jag gillar så mycket med dig och din blogg är att man slipper läsa allt negativt om Roma. Du skäller aldrig och klagar inte heller och det är så skönt för det gör en bara argare och argare. Du får en att älska Roma mer även när det går dåligt och det är en konst!

Tack!

Anonym sa...

Jag håller helt med föregående talare. Roma är fantastiskt och det vi har är unikt. Men det kommer många jobbiga stunder på en säsong, som fått mig att både sparka sönder teven (Palermo borta) och kastat sönder fjärrkontrollen (gårdagens debacle). Men då måste man se det positiva och se kärleken till laget, som alltid finns och alltid kommer finnas. Då kan man alltid ta sig en titt på din blogg. Tack!

Ale sa...

Håller med fullständigt vad de andra sagt. Vad skulle vi göra utan dig?

Anonym sa...

Håller med så mycket. Det gör en bara ledsen att läsa allt negativt och trist som oftast skrivs på forumet. Det finns många där som man verkligen undrar var kärleken till laget finns.

Marco sa...

Håller verkligen med er andra. Det är riktigt underhållande att följa din blogg Julia, för du skriver på ett sånt bra sätt. Alldeles för låg nivå och alldeles för mycket hat hit och dit på forumet på svenskafans. Tycker det är bättre att lägga ner mer energi på att älska Roma, även i motgång. Tack för din blogg Julia!

Christian sa...

Ställer mig i hyllningskören. Det är kärleken som ska framhävas och det gör du alltid exemplariskt. Din blogg är bästa platsen oavsett om vi vinner eller förlorar. Du lägger ner enormt mycket jobb för vår skull. Tack Julia!

Julia sa...

Tusen tack allesammans, vad snälla ni är! Jag orkar inte läsa alla negativa saker som skrivs just nu om Roma och alla personangrepp på spelarna ("Borriello är en hora, Doni är en pajas, Taddei är blabla, De Rossi är blaablaaa"...etc). Visst är mycket negativt just nu men tycker det är viktigare att fokusera på det vi stödjer och älskar.