Translate

lördag 3 juli 2010

Ingen vill veta vart du köpt din tröja, Del Pieroooo



























"Ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör, ingen vill veta vart du köpt din tröja"

Haha, nej förlåt Juve men era tröjor är faktiskt TO UGLY! Jag förstår att Del Piero & c/o ser deppiga ut. Hur kul blir det att springa runt i nån zickelizack-randig tröja som är superful med gult tryck på baksidan och där det zickzackiga tydligen ska föreställa Alperna? Och stackars Manninger ser ut att drömma tillbaka till tiden i Siena då tröjorna åtminstone höll klassen. Nu har Muslera fått en BRA konkurrent till världens-fulaste-målvaktströja. Buffon kan ju inte vart så nöjd då han kom hem, skadad!, från Sydafrika och fick se det här.
Jaja, Buffon är ju lite van vid sådant här, har ju kört i rosa målvaktströja tidigare. Han kan inte ha det lätt den mannen. Mest synd är det visserligen om Motta som bytte giallorosso till bianconero :(.

Och så får man läsa det här om tredjestället: Hela stället är vitt, sånär som på tre ränder som placerats från hakan och nedåt. Ränderna är gröna, röda och vita och representerar enligt Jean-Claude Blanc Italien.
Nejmen verkligen? Och jag som trodde Juve körde lite cooperation med självaste Ungern! Tack Jean-Claude för att du redde ut det hela så bra.

Men visst är det bra att dem är så fula, för då blir vi så mycket snyggare! YES! Nu väntar jag bara på att Lazios tröjor ska släppas så man kan få sig lite mer skratt.
I brutti siete voi ;) hähää (no news)

5 kommentarer:

Anonym sa...

HAHAAH vidrigt ful!

Vaha sa...

Ja, tyvärr så har du rätt. Men det var ingen dålig känga du delade ut där haha. Vänta bara tills era släpps :D Och Motta har sin livs bästa tid framför sig :D

Julia sa...

När våra släpps kommer du bara mår ännu mer dåligt för att ni ser så fula ut ;)

Jag har Mottas autograf, du kan få köpa den DYRT.....;p

Toni sa...

Motta är väl fortfarande halvägd av Roma men är utlånad till Juve med en köpoption?
Han är i vilket fall som helst inte ännu fullständigt svartvit.

Vaha sa...

Vi får väl se :P Och när Motta blir en världsback i den svartvita tröjan, ja då köper jag biljetten dyrt av dig. Med glädje :D

Toni

Motta har ingenting att göra med Roma. Han var halvägd med Udinese och Udinese köpte tillbaka den andra halvan. Nu är han på lån hos Juve med en köpoption på 5 miljoner euro.