Translate

tisdag 20 juli 2010

Un po' di tutto

Ååh jag hatar när det händer så mycket skoj i Roma och jag är borta, kan inte skriva och hamnar på efterkälken. Nu är det försäsongsträningsläger som gäller för fulla muggar och ingen har väl missat inkvarteringen i rummen? Om ja så tar vi dem här då;

Singelrum:
Totti
Riise
Lobont

Dubbelrum:
Taddei-Cicinho
Adriano-Simplicio
Brighi-Andreolli
Pizarro-Julio Sergio
Vucinic-Cassetti
Mexes-Menez
Perrotta-Loria
Pigliacelli-Scardina
Cerci-Okaka

Trippelrum:
Barusso-Faty-Antunes
Rosi-Greco-Guberti

Haha, älskar sådan här läsning. Kombinationen Vucinic-Cassetti är bara så skön. Känns som det kan bli mycket tv-spel därinne + skägg/frisyr-diskussioner.
Annars var de flesta rätt väntade. Hade velat hälsa på inne hos firma francais Mexes-Menez, tror dem har rätt kul. Hoppas på att dem ägnar kvällarna åt att kasta pil på en darttavla föreställandes Domenechs ansikte. Ögonen 10 poäng, munnen och näsan bara 5.

Slutligen har jag funderat lite över vem De Rossi hade delat rum med om han hängt med från början. Själv önskar jag ett helromerskt rum med DDR & Totti tillsammans. Att de tittar på gamla Romafilmer hela nätterna, lyssnar på Antonello Venditti och kommer på ännu fler anledningar till att hata Lazio. Slutligen planerar dem ett gemensamt besök till tatueraren för att göra likadana tatueringar där det står: Roma mia, non ti lascerò mai. Blodsbröderna vaa!


-------------------------------

Sen har vi ju spelat årets första match också och med Loria i målprotokollet förstår man vad det var för kvalité på motståndet. Men 13-0 är alltid 13-0 så det är skoj. Fatta hur mycket mål vi kommer göra i år då vi har typ hundra spelare som har målfeelingen i sig. HÄRLIGT! Och Adriano fick göra mål dessutom, vi får hoppas det inte är det enda han mäktar med.


-------------------------------

Vucinic har avslöjat att han ska få en son i oktober och att han ska döpas till Alexander (woho, en till future Roma-spelare!)


-------------------------------

De Rossis nya girlie sägs vara Laura Chiatti som är en av huvudrollerna i en av mina absoluta favoritfilmer Ho voglia di te. Vad säger ni grabbs, hiss eller diss? Ingen riktig Tamara kanske...


-------------------------------

Slutligen, när dagens träning var slut så började Taddei, Okaka, Rosi och Mexes (såklart) skojbrottas och det hela slutade med att Okaka tappade ett örhänge och alla fyra fick börja krypa i gräset för att hitta det. För Okakas skull hoppas jag att dem hittade det, finns inget mer irriterande än att tappa örhängen. Bilder på spektaklet finns såklart HÄR.

1 kommentar:

Marco sa...

Nu ska du inte va så negativ gentemot Loria:),han har ju målat på självaste Buffon säsongen 08/09.
Var själv på plats när Roma mötte Juve å Loria gjorde Romas enda mål (1-4). Fast det var ju i å för sig det enda positiva Loria presterade den säsongen. Men visst är det skönt att det börjar närma sig ligastart :)