Translate

lördag 22 oktober 2011

Det var en tid då...

Godkväll alla.

Hittade den här texten på laRoma24:s hemsida och tänkte dela med mig av den (i en översatt och smula ändra version) då den var en smula underhållande.

Den 11e april 2009 vann Delio Rossis Lazio il Derby della Capitale med 4-2 mot Roma. Det var en tid då UEFA-cupen hette UEFA-cupen. Zlatan och Adriano spelade i Inter. Maldini var lagkapten för Milan. Ranieri var tränare för Juventus. Torino spelade i Serie A. Guardiolas Barcelona hade ännu inte vunnit någonting. Luciano Spalletti var tränare för Roma. Romaspelarna gjorde sina läkarundersökningar på Villa Stuart. Christian Panucci och Max Tonetto spelade fotboll. Alberto Aquilani var en Romaspelare. Francesco Totti hade ett kontrakt som gick ut 2010. Julio Sergio var världens bästa tredjemålvakt. Vincenzo Montella fanns med i Romas spelartrupp. Marcello Lippi var tränare för det italienska landslaget och Fabio Cannavaro var lagkapten. Francesca Menarini var Bolognas president. La tessera del tifoso var endast "prat", utan något bestämt beslut. Michael Jackson och Usama bin Ladin levde. Avatar kom ut på bio. Elisabetta Canalis var inte George Clooneys flickvän. Hammarby spelade i Allsvenskan. Ipaden fanns bara i Steve Jobs tankar.

Två och halvt år senare...UEFA-cupen heter Europa League. Zlatan är en stjärna i Milan och Adriano är en jag-vet-inte-vad i Corinthians. Maldini har slutat med fotbollen. Ranieri är tränare för Inter. Torino spelar i Serie B. Guardiolas Barcelona har vunnit allting. Luciano Spalletti är tränare för Zenit. Romaspelarna gör sina läkarundersökningar på Gemelli. Christian Panucci och Max Tonetto har lagt skorna på hyllan. Alberto Aquilani är en Milanspelare. Francesco Totti har kontrakt till 2014. Julio Sergio vaktar Lecces mål. Vincenzo Montella är tränare för Catania. Marcello Lippi gör ingenting. Cannavaro har slutat. Alberto Guraldi styr Bologna. La tessera del tifoso är obligatoriskt för alla italienska klubbar. Michael Jackson och Usama bin Ladin är döda. Avatar finns på dvd och har för länge sedan sänts på tv. Elisabetta Canalis är singel igen efter att ha dejtat George Clooney. Hammarby är snudd på att åka ur Superettan. Ipaden är Steve Jobs sista genidrag. Efter allt detta, så har Lazio lyckats vinna ett till derby.