Translate

onsdag 30 december 2009

Månadsresumé: december

Någon 2009-årsresumé lär det inte bli härifrån men såväl en decemberresumé. Vi kanske ska börja med månadsresumér i slutet av varje månad och se hur allt gått.

Månadens match: Derbyt. Kommentarer överflödiga. Lär bli en kandidat till "årets match"

Månadens citat: "Voglio solo la Roma" /LUCA!!!

Månadens bästa1: Derbyseger. Roma i toppen, Lazio i botten.

Månadens bästa2: Ranieris hantering av försvarsspelet har verkligen visat sig. Grazie mister!

Månadens bästa3: Luca Toni i gulrött!

Månadens sämsta: Egentligen borde jag inte klaga på någonting när allt bara rullar på såhär förträffligt bra men måste jag välja något så blir det väl Ranieris alldeles för sena byten borta mot Samp.

Månadens snackis: Är Totti påväg att få långt hår igen?

Månadens spelare: Cassetti. Det känns så himla himla himla fel men han är verkligen värd att titulera sig "player of the month". Det roliga är att det inte bara är på grund av målet mot Lazio utan att han faktiskt bra flera matcher i rad. Helt otroligt. Grande super-Marco.

Månadens siffra: 270. Så många minuter har Julio Sergio hållit nollan i rad i december (90+90+90).


I december har vi alltså spelat 5 tävlingsmatcher (3 i ligan och 2 i EL). Under dessa tävlingsmatcher har vi samlar på oss 13 av 15 poäng och gjort 8 mål samt släppt in ett. Målskyttarna heter Cassetti, Burdisso, Brighi (Serie A) samt Totti, Vucinic, Cerci x2 och Scardina.


December kan samanfattas som en riktigt bra månad med mycket glädje och framgång. 2009 kanske inte har varit vårat år men det slutar i alla fall på ett mycket bra sätt vilket vådar gott inför 2010. Det blir vårt år, visst?

Inga kommentarer: