Translate

måndag 14 december 2009

Ombytta roller

Igår var det ombytta roller som gällde. Anfallet var väldigt uddlöst och det var för en gångs skull försvaret som glänste mest. Det känns hur surrealistiskt som helst att säga men: Cassetti var man of the match. För andra matchen i rad!!! Han raderade ut Cassano totalt och man tappade räkningen hur många gånger fina brytningar han gjorde. Kuuuul Cassetti (även om jag fortfarande supportar Motta!) Frågan är när ska han komma ner på jorden igen?

Applåder till backarna men det var bra mycket segare framåt. Totti var alldeles för ensam och han hade behövt en bättre lekkamrat bredvid sig (Menez!). Taddei funkar inte. Jag gillar honom egentligen. Eller gillade, jag vet inte riktigt. Men igår kan vi nog alla komma överens att han var lika dålig som han ser ut. No MTV, no party.

Hur som helst, en pinne borta mot Samp är inte dåligt egentligen men igår kunde man väntat sig lite mer från Ranieri ändå. Varför varför varför kom Guberti in när det var två minuter kvar av matchen. A little to late, mister!
Men ja, inga klagomål nu. Han ser ut att ha fixat en köttmur där bak nu och det ska han ha mycket tack för. Anfallsspelet brukar vi inte ha några problem med så allt är nog frid och fröjd mot Parma nästa helg då vi säkert vinner med 4-5 mål som vi brukar göra.

Men nu laddar vi först om till Europa League. Bulgarien here we come!

Inga kommentarer: