Translate

söndag 20 december 2009

Uppdrag: fjärdeplatsen!

Då var det dags för Parma då. En sista match innan jullovet. Panuccis återkomst. Intressant minst sagt. Och underhållande lär det bli eftersom vi alltid gör minst 3-4 mål på Parma. Bara inte våra kära spelare har tagit ut jullovet några timmar för tidigt och istället springer runt och lallar och funderar på vad de ska få i julklapp. Nej, ett taggat Roma som ger allt för den där jävla fjärdeplatsen vill vi se nu innan vi kan säga God Jul och gå och äta julskinka.

Daje Roma!

2 kommentarer:

christer sa...

Och en riktigt God jul blir de=)
Skön seger, men ingen vidare match tycker jag. Men vad spelar de för roll när vi vinner och tar klivet upp på fjärde plats.

Ett minus igen i denna match tycker jag vucinic får. Han gör inte mycket rätt alls. De ända i denna match är framspelning till 2-0 målet.

Julia sa...

Japp, nu kan vi gå på jullov med väldigt gott självförtroende. Huvudsaken är våra tre poäng. Och så håller vi nollan IGEN. Vad har hänt egentligen :P?

Såg inte matchen så kan inte säga något om Vuci. Mycket tråkigt om det är som du säger. Hårdträning för honom under jullovet minsann ;)