Translate

tisdag 21 juni 2011

Giocatori giocatori giocatori!

Här har vi en liten update på allt som händer med allt och alla:

Vucinic
Roma kommer inte sälja honom för mindre än 20 miljoner euro och kommer inte ens att lyssna på Juves skamliga förslag: 10 miljoner euro + Marchisio. Även Tottenham och Blackburn är intresserade med Sabatini kommer fortfarande försöka behålla Vucinic. Luis Enrique har sagt att om Vucinic går så måste det köpas in en spelare i samma nivå. En Pastore eller en Higuain med andra ord.

Bojan
Tillsammans med Alvarez så är han den spelare som är närmast Roma. Idag ska Sabatini tillsammans med Luis Enriques support försöka att få ett slut på förhandlingarna med Barcelona. Kommer förmodligen bli ett slags lån på 10 miljoner euro där Barcelona kommer kunna köpa tillbaka Bojan för 13 miljoner euro (den siffran är fortfarande oklar).

Clichy
Roma kan komma att få köpa Clichy för mindre än 10 miljoner euro tack vare bra kontakt och förhandling med Baldini. Bland Arsenalspelarna så nämns också Song som en favorit.

Stekelenburg
Ajaxmålvakten är ett mål men kostar mycket, inte mindre än 10 miljoner euro. Det mer realistiska alternativet är Bolognamålvakten Viviano som sagt att han: "voglio solo la Roma".

Jones
Den tyskamerikanska mittfältaren, förra året i Blackburn, kan bli den amerikan som Di Benedetto velat ha. Imorgon innan Jones åker till Milano ska Sabatini träffa honom i Rom tillsammans med hans agent Davis.

Doni
Som vi alla hurrar över så söker brassen efter ett nytt lag. I England så nobbade han Liverpools anbud men det finns även ett intresse från Aston Villas sida. Även Galatasaray har visat intresse.

Borriello
Det finns ett intresse hos PSG för Borren. Hans namn, tillsammans med Menez, är två namn som finns på Leonardos lista. Nu väntas det bara på ett anbud.

Inga kommentarer: