Translate

söndag 12 april 2009

...
























Jag har egentligen tusen saker att säga men jag tycker att den här blicken från De Rossi talar om allt redan. 

8 kommentarer:

Vaha sa...

Ni har det inte lätt men försök att tänka positivt. En dag kommer det garanterat att gå bättre. Dock lättare sagt än gjort.

Jag har av bedrövelsen bestämmt mig för att bojkotta alla Juventus återstående matcher.. Såg inte plattmatchen mot Genoa och planerar inte heller att se matchen mot Inter. Det gör bara för ont..

Julia sa...

Nej nu är det otroligt jobbigt. Men jag tänker på säsongen 04-05 då allt gick skit hela tiden och jag trodde att vi aldrig skulle resa oss. Men det gjorde vi och som vi gjorde det, säsongen efter vann vi 11 raka matcher och blev historiska. Det var världens lycka! Så nu försöker jag se framåt för jag vet att det kommer bli bättre! Dessutom åker ju jag ner till Rom om ca 2 veckor och då ska jag se Roma, det gör mig lycklig bara att veta om det. Då spelar tabellposition ingen roll egentligen för det är fortfarande Roma, mitt lag, och jag älskar dom hur det än går även om vi för tillfället har en av de jobbigare perioderna på flera år.

Oj, ska du verkligen det? Det skulle jag verkligen aldrig klara med Roma och då har vi ändå en sämre säsong än er bakom oss.

Vaha sa...

Åh, vad härligt. Att åka ner till Italien är bara för skönt. Speciellt nu på våren. Italien är verkligen underbart :)

Ja, jag känner att jag inte orkar med att vara besviken och sur i flera dagar efter i princip varje match. Efter matchen mot Chievo var jag som en levande död, höll mig för mig själv och pratade inte med någon annan. Jävla fotboll asså :)

Tror du att ni kniper en CL-plats då?

Julia sa...

Aaah, det ska verkligen bli härligt att komma bort från skolan i några dagar och bara leva la dolce vita på den plats där jag är som allra lyckligast!
Hallelujah :D

Aaa, jag förstår dig verkligen. Fotboll kan verkligen vara förjävligt samtidigt som det kan vara det bästa som finns!

Nopp, tyvärr tror jag inte det längre. Jag hade hopp innan derbyt men nu när vi förlorade och både Genoa och Fiorentina vann så känner jag att allt hopp är ute tyvärr. Men Roma har gett mig hoppet tillbaka förr så varför inte igen. Fast 8 poäng är mycket, så jag tror sista tåget har gått och att vi blev kvar på stationen :(

Vaha sa...

Hehe fan vad jag är avundsjuk :D

Jag tror faktiskt att ni kan klara det. Vinner ni alla återstående matcher så ska det nog gå. Väldigt svårt men otroligare saker har ju hänt. Jag vill försvara de italienska färgerna i Europa och då är ju inte Genoa laget att föredra. Ne, jag hoppas på er!

Kolla in min blogg :D

Julia sa...

Haha ja det förstår jag att du är ;D

Jo, kanske. Men då har vi ändå både Viola & Milan kvar, inte det lättaste! Menmen, vi får se...

Det funkar inte att gå in på din blogg... :(

Julia sa...

Elle jo nu funkade det, ska ta mig en titt ;D

Vaha sa...

Hehe bra Julia :D