Translate

måndag 18 januari 2010

Numero uno!

Nu har jag sett matchen och jag säger bara: WOW! Vilket styrkebesked.

Försvaret: Som vanligt numera. Hur bra som helst. Visserligen ifrågasätter man som alltid Cassettis vara i startelvan när Super Marco Motta finns att tillgå. Men ja, vi håller nollan åtminstone och det är viktigaste. Dock är det inte Cassettis förtjänst att Genoa vart nollade utan det är Juans. Så felfri som man kan bli. Stående ovationer till honom. Riise och Burdisso gör sitt jobb fint, precis som dem ska. Sergio fumlade väl en eller två gånger med bollen men ingen fara skedd. Hans fjärde nolla på de fem senaste matcherna. Stålmannen är här.

Mittfältet: Åh vad jag gillar Perrotta nu för tiden. Han är SÅ bra (han gör sig verkligen förtjänt av det där SÅ:et). Capitano och allt igår och han skötte det på ett exceptionellt sätt. Grande Perrotta!
Taddei spelade som om året var 2006. Mer sånt!
Brighi är en favorit och gör det alltid bra. Men han lär försvinna ur startelvan till nästa match när DDR är tillbaka. Det är tråkigt, jag vill ha så många av våra spelare i startelvan.
Sen har vi Pizarro också. Jag undrar om det finns någon spelare som man har så himla många olika slags känslor till som till just honom. Ena stunden blir man helt galen på honom för att han tappar bollen ännu en gång men sen i nästa stund så gör han något helt otroligt och då sitter man och ropar att han är världens bästa passningsspelare. Hatkärlek. Igår var det mest kärlek.

Anfallet: BÄST! Mamma mia vad bra dem var igår. Toni och Vucinic. På en skala 1-10 där 10 är typ omöjligt att få så får dem 11. Fatta sen när Totti joinar dem....(!!!)
Vucinic gör nog sin bästa match på väldigt länge. Nu vill jag ha en låååång formtopp från honom som varar säsongen ut
Toni är precis vad vi har saknat. Han är så stark och tar vårt anfall till en helt ny dimension. Vi kommer få så himla kul med honom i vår. Att sen se Luca Toni göra sin handmålgest i Romatröjan framför Curva Sud.... I couldn't ask for more.

Bänken: De Rossi, Mexes, Menez, Motta, Baptista....när hade vi en sådan bra bänk sist?

Läktarn: Fint att man fick sig en titt av Totti lite då och då. Han måste vara bra spelsugen nu.

Och vi får inte glömma: Ranieri, jättejättebra.

Inga kommentarer: