Translate

tisdag 5 januari 2010

Prima partita

Äntligen börjar Serie A imorgon igen. Klockan 15, mitt i mitt arbetspass (merdaissimo). Jaja, det viktigaste är att den finaste fotbollen är tillbaka igen. Överleva på Premier League gör man inte alltför lång tid.


SAKNAS; Ingen Totti imorgon, vilket betyder att allt är lite tomare. Förhoppningsvis blir det party ändå. Men det kan nog bli bra att han rehabar lite och kryar på sig så att vi sen får en icke-skadad-Totti-vår.
Mexes är inte heller med. Mexes...Mexes! Länge sen jag nämnde honom här. Long time no see på vår francese men även han lär vara tillbaka snart. Good, för jag saknar honom.

FORMEN; Blir spännande att se om den fina formen som vi blivit så bortskämda med på senare tid består även 2010. Vem har ätit mest julgodis och vem har tagit extra löprundor?

MTV; Kanske är det dags för MTV version 2 att göra debut imorgon. Det vill säga Menez, Vucinic och TONI. Tänka sig att vi har TVÅ MTV-formationer. Det är något att skryta om, vilken lyx!

CAGLIARI; Är inte alls dåliga. Det är en svår match.

FRÅGAN; Går vi om Juve imorgon?

MÄNNEN; Andreolli, Baptista, Bertagnoli, Brighi, Burdisso, Cassetti, Cerci, Cicinho, De Rossi, Juan, Lobont, Marangon, Menez, Motta, Perrotta, Pizarro, Riise, Taddei, Toni, Vucinic.

Inga kommentarer: