Translate

söndag 1 maj 2011

Bari-Roma

Då var det äntligen söndag igen då och det första vi kan börja med är att säga att TACK Cerci & TACK Fiorentina! 3 poäng ikväll och vi är faktiskt ikapp Udinese igen. Det var inte så väntat för några veckor sedan.

Stackars Bari som är kvällens motståndare är redan ute ur Serie A och har niente att spela för. Tycker därför dom borde heja på oss hjälpa till med tre lätta poäng. Romanews ger oss denna startelva:
32 Doni, 77 Cassetti, 29 N. Burdisso, 4 Juan, 17 Riise, 33 Brighi, 16 De Rossi, 11 Taddei, 20 Perrotta, 94 Menez, 10 Totti
Vucinic och Pizarro på bänken alltså. Jaja, huvudsaken är att Totti spelar och att han går om Baggio! Sen vilka gubbar (vi är nya gamla-Milan!!) som spelar fram honom har ingen betydelse ;).

Det här grejar vi lätt grabbar!

2 kommentarer:

Christine sa...

Ja, som alltid när det gäller Roma blev ju ett sånt här möte mot ett bottengäng en promenad i parken! Alltid lika härligt att se grabbarna iskalla, stabilt försvar och inspirerat anfall. Bravo!

... tack gode gud för Totti, Rosi och Turen.

Grandeandro sa...

Ett av mina största Romaupplevelser. Så oerhört mäktigt när min favorit, bortsett från il Capitano, Aleandro sätter dit den. Kunde knappt andas efteråt. Hade Sampdoriavibbar ett tag där, men det ändrades. Så jävla Grande!

Amo Totti, Amo Tutti!