Translate

lördag 21 maj 2011

Tutto e tutti ma niente Totti.

Hej hej hej hej hej!


Ni minns väl alla Artur? Våran 4-5e målvakt som gjorde några matcher under hösten 2009 och som inte gjorde någon lycklig förutom alla anfallare som spelade i motståndarlaget. Han kan nu titulera sig nästa bäst i Europa League och som belöning för han spelat så bra (???) där så har nu fått ett fyraårskontrakt med Benfica. Hmm....det här känns jävligt mysko om jag ska vara ärlig!

Och när vi ändå är inne på målvakter. Varför köper vi aldrig Amelia? Han älskar Roma, Roma älskar honom, vi har Doni som första målvakt....vad är problemet? Nu tycker jag det är good time för lite Amelia  Roma. 

Sen har vi tränarfrågan...känns som det kommer lite nya namn varje dag och det enda som känns säkert är att Montella inte kommer sitta på bänken för oss när nästa säsong drar igång. Nu sägs det att Dechamps är favorit till tränarposten samtidigt som Sabatini varit i kontakt med Chievos tränare Pioli. Det här kommer bli spännande i sommar!

Pallotta är i Rom och ska titta på matchen imorgon och idag har han sagt några lugnande ord till oss alla: "Även utan Champions så har vi pengar. Mercato? Ni kommer bli lyckliga!"
God bless America!

Slutligen har vi dagens Trigoriabudskap:




Inga kommentarer: