Halvtid;
Vucinic ska in, Borren ut. Bra byte.
Totti småpratar med Maxi Lopez på vägen ut till arenan.
Taddei har fått på sig ett bandage på huvudet. Skönt och slippa tant-frillan men nu är han nog om möjligt ännu fulare.

1’ Matchen startar med att Tjeckien gör 1-0 i hockeybronsmatchen

2’ Vucinic försöker springa igenom fem Cataniaspelare själv. Gick ju sådär…

4’ Pizarro står bredvid plan och ser orolig ut. Ska han in och ordna upp det hela tro?

6’ Tror man kan räkna Tottis alla bolltouch på en hand. Och då menar jag på hela matchen.

7’ Samp har kvitterat.

9’ Och där kvitterade….Ryssland i hockeyn. Och gjorde 2-1 tre sekunder senare. Gör
Catania en likadan vändning avgår jag.

12’ Nu gjorde Tjeckien 2-2. Vilken match, mål i varje anfall! Roligare att se på än vår match
nästan och då gillar jag inte ens hockey särskilt mycket.

13’ Satan, hur många hjärtattacker ska jag hinna få innan matchen tar slut? Superfarligt
anfall för Catania igen som resulterar i hörna.

14’ Byte. Greco ut, Pizarro in. Kom igen nu PeK, in och styr upp ALLT!

16’ 1-0 till Parma mot Juventus genom Giovinco. Viktigt!

17’ Halvfarligt anfall för oss för en gångs skull. Hörna…som inte leder till något speciellt.

20’ Catanias tröjor är ju inte särskilt roliga.

22’ Terlizzi hade ingen rolig eftermiddag. Inbytt i första halvlek och nu utbytt. Han var inte
direkt nöjd över det.

23’ Farligt frisparksläge för Catania och gult kort på Rosi. Totti ensam man i muren.
Vart inte så farligt då det ledde till en nick högthögt över.

24’ Loria gör en brytning i Glenn Hysén-klass (typ) samtidigt som Ryssland gör 3-2 i hockeyn.

25’ Ojojojoj. Hörna för Catania som Doni flaxar ut och boxar bort, bollen går ut till Catania-
spelare som har öppet mål, bollen seglar över alla mot målet men det blir aldrig mål tack
o lov pga offside på Catania-spelare (?) + Doni vart kapad när han skulle springa tillbaka.

28’ Har tappat räkningen nu på alla Catanias hörnor.

29’ 2-0 till Udinese L Och 80-20 i bollinnehav till Catania förmodligen.

31’ Jag klarar inte av det här mer. Catania har evigt tryck.

32’ Där kom 1-1. Otroligt rättvist då Catania gör sitt livs match medan vi är i samma klass
som Åtvidaberg.

36’ Vi förtjänar inte CL. Udinese gör det.

37’ Rosi har kramp och bärs ut på bår.

38’ Supernära 2-1 till Catania. De vill verkligen vinna. Varför vill inte Roma det?

41’ Palermo leder mot Samp med 2-1 och Lecce leder med 2-0. HEJDÅ SAMPDORIA!

44’ Är nog den sämsta matchen jag sett på länge.

45’ Doni slår ihop med en Cataniaspelare på en utrusning men han reser sig igen.
Fem minuters övertid.

47’ Sätter på Samp-Palermo istället. Vill se slutet. Samp-fansen gråter.

49’ Nämen gud! Frispark för Roma. Doni kommer upp i straffområdet och nickar nästan
i mål. Men målvakten räddar och Catania får en superkontring då Doni inte står i mål.
Men Roma lyckas ta bollen ifrån Catania.

50’ Jaha och där kom 2-1 till Catania. Är inte förvånad. Hejdå Champions. Slut på den här fucking jävla matchen.

50’ Sampdoria är nu ute och kapten Palombo är jätteledsen och gråter. Vart faktiskt lite sorgligt ändå.

Roma gör en katastrofal match. Vi spelade så sjukt dåligt så jag nästan skäms. Nu vill jag ha ny säsong, ny ägare, ny tränare och nya spelare. Inget av det vi har nu håller. Alla är mätta, sura, omotiverade, loja, ointresserade och trötta. Vi kan lika gärna köra med primavera-killarna i sista matchen mot Samp. Det kan ju inte gå sämre direkt....
Jaja, Europa League kan väl också bli kul.......