Translate

söndag 1 januari 2012

2012 it ain't the end + lite nyårslöften

2012! Det här är första inlägget för detta år och det är alltid lika speciellt. Il primo gennaio duemiladodici liksom, WOW!  Eftersom jag älskar listor och sånt så måste vi ju därför inleda det nya året med en lista à la nyårslöften från Romaspelarna!

- Bojan lovar att vinna en nickduell mot Chiellini. Hur det ska gå till vet nog ingen men Bojan lovar att han är bra på att lova saker.


- Perrotta och Cassetti lovar att göra inbrott hos Claudio Lotito och hitta bevis som tyder på att han och Lazio var de största bovarna under Calciopoli OCH Calcioscommesse.

- Taddei lovar att han ska vinna "världens sexigaste man".

- Curci lovar att bjuda över Julio Sergio på ett glas vin för att snacka karriärer. Efter det glaset lovar även Curci att ta efter Sergio och kämpa sig tillbaka utan några klagomål, även om det så ska ta 4-10 säsonger.

- Rosi lovar att bli en så pass stor legend i Roma så hans tröja (87) pensioneras och hängs upp på väggen på Trigoria.

- Jose Angel lovar att han någon gång ska sitta bredvid någon annan än Bojan när laget åker på bortamatch.

- De Rossi lovar att han ska dricka lite av Tottis blod så han aldrig mer överväger att gå till Manchester City eller något annat skitlag.

- Simplicio är duktig och lovar två saker: för det första att han ska fortsätta få Laziospelarna att drömma mardrömmar om honom, och för det andra att klippa sönder sitt stammiskort på McDonalds.

- Heinze lovar att ge Klose en stor kram i nästa derby eftersom han förmodligen inte får så mycket kärlek i Lazio och för att han tycker så synd om killen.

- Viviani lovar att gå till en spågumma för att se vilka som dominerar fotbollen om fem år och på så sätt även lova att han stannar kvar i Roma for life.

- Juan lovar efter att ha läst "Jag är Zlatan" på jullovet att: 1) släppa en egen bok som heter "Jag är Juan" , 2) att aldrig mer släppa förbi Zlatan och 3) att "råka" nysa honom i ansiktet nästa gång dom ställs mot varandra.

- Lobont lovar att han ska bjuda hela laget på "Open Bar" vid Campo de Fiori den dagen Osvaldo gör mer än ett mål i en match.

- Totti lovar att göra 68 mål till innan han slutar så han passerar Silvio Piola på flest-mål-i-Serie-A-genom-tiderna-listan. Om det så ska dröja tills han blir 55 är bara positivt.

- Gago lovar att komma på roliga och nytänkande målgester som laget kan använda sig av säsongen ut.

- Borriello lovar, efter några glas grappa, att bryta sitt kontrakt med Juventus. Istället ska han lägga skorna på hyllan och spela huvudrollen i "Dirty Dancing 3".

- Pjanic lovar att spela så bra så han blir omslagspojke på officiella versionen av FIFA13.

- Stekelenburg lovar att stanna i Roma så länge han behövs. Efter att ha sett några gamla Roma-videosar på dåliga målvaktingripanden så har den gode holländaren insett att Roma äntligen förtjänar en BRA målvakt.

- Kjaer lovar att köpa Tottis skämtbok som han kan ta med till EM eftersom det finns en stor risk att det blir ett tråkigt sådant för Danmark. Dessutom lovar han att färga håret brunt så vi slipper tänka på Mexes och sörja varje gång vi ser honom eftersom Kjaer inte riktigt ännu har uppnått samma status som fransmannen en gång hade.

- Pizarro lovar, efter en och annan öl, att han ska vinna Vasaloppet inom 5 år.

- Osvaldo lovar att ta med hela laget på paintball så alla får öva på skott och Osvaldo på sin målgest IRL.

- Lamela lovar att tanka ner "Gladiator" så han kan andas in den romersk-gladiatorianska feelingen.

- Greco och Caprari lovar att hälla laxeringsmedel i Milansspelarnas vattenflaskor när Roma åker till Milano för stormatch.

- Burdisso lovar att bli hejarklacksledare i Curva Sud ända tills han blir frisk igen.

- Borini lovar att Lazio inte kommer bättre än åtta i årets Serie A.

- Cicinho lovar att ta jobb hos NASA och bli första människan på Mars.

- Barusso lovar att skaffa ett nytt jobb. Dagisfröken, partiledare, stridspilot, webdesigner, trädgårdsmästare...allt lär gå bättre än den nuvarande karriären.

- Luis Enrique lovar att aldrig mer spela Barca mot Barca mot Pep Guardiola på FIFA.

- Sabatini och Baldini lovar att köpa en mittback av värdsklass samt att aldrig göra några Pradé-värvningar à la Pit och Loria.

- Curva Sud lovar att fortsätta vara världens grymmaste och bästa curva.

- Thomas Di Benedetto lovar att aldrig bli kompis med Moratti samt en ny  arena som ser ut som Colosseum.

3 kommentarer:

Christine sa...

Dessa löften hoppas vi infrias! :)

Lillis sa...

HAHAHA! Riktigt kul läsning!

Anonym sa...

Hahahahaha kul!!


Och du lovar väl att fortsätta skriva bloggen hoppas jag. Dessutom hade jag gärna sett dig i redaktionen på sf, och jag vet att det äär många andra som också vill det!