Translate

måndag 2 januari 2012

De Rossi, vart är du på väg?

Daniele De Rossi nu får det för fan vara nog. En spelare som du gör inte så mot din klubb eller dina fans. Det är många av oss som redan fått nog och vi måste få ett svar NU. Vad vill du? Antingen så skriver du på utan att blinka och förblir den legend som du är på väg att bli, eller så säger du att du vill gå till City och blir på så sätt bannlyst från Rom för resten av livet. Vi vill ha ett besked. Det senaste är att det ska ingå någon slags klausul i det nya kontraktet och vad fan ska det vara bra för? Bandieror ska inte ha klausuler. En bandiera ska inte vilja något annat än att spela i Roma. En bandiera ska vilja vara som Francesco Totti. Vad vill du Daniele De Rossi? Det är dags att göra ditt val.

4 kommentarer:

Kahro sa...

De Rossi är ingen Totti och även om han skulle stanna så blir han ingen bandiera så som han har skött kontraktsförhandlingarna..synd men sant :(

Kahro sa...

..kanske ska tillägga att han inte blir det för mig, då jag inte pratar för alla Romanisti..men jag är helt klart besviken.

Toni sa...

Klausulen gör mig illa till mods...
Messis utköpningsklausul ligger på drygs 400 milj. euro, Hulks på 100 milj. euro, Pedros på 150 milj. euro, etc. etc..
25 milj. euro är inte mycket i utköpningsklausulernas värld. Chelsea, som ska ha budad 50 milj. euro i sommras, lär ju skratta hela vägen till banken; nu behöver man bara betala hälften för att knyta till sig De Rossi!
Det känns bakvänt.

Kahro: Totti har medgett i efterhand att han varit en hårsmån från Real Madrid 2006. Men det som gör honom stor är att han inte gjorde det, trots att väskorna stod packade i hallen och bara en signatur i Madrid var det som återstod för övergången.
Visar De Rossi samma karaktär efter att ha fått "smaka" fotbollens världmarknad med kontraktsförslag och löften om trofeer från Real Madrid, Chelsea, Man U och Man C, PSG, och vilka mer som kan vara intresserade, så skulle det bara höja min aktning för honom.

Toni sa...

Utköpningsklausulen verkar vara en "adjö-klausul" om man ska tro vissa medier; endast en garant för att Roma ska tjäna in några pengar på hans övergång över huvud taget.
Jag trodde aldrig att förhandlingarna skulle gå såhär lång och nu känns det bara olustigt. Väldigt olustigt.