Translate

lördag 21 januari 2012

FEM FUCKING ETT!

Che partita! Che grande partita! Che grande Roma!


Men visst skulle andra halvlek börja med att Roma gav oss lite handbollsvibbar genom att Cesena plötsligt fick göra 3-1. Men det är ju så det ska vara när Roma spelar, spännande!! Men tack o lov så varade inte handbollsvibbarna särskilt länge för bara tre minuter efter Cesenas reduceringsmål så var det Juan som smällde till med sitt första mål för säsongen och ytterligare åtta minuter senare kom även femman genom Pjanic. 5-1. Man tackar och bockar för det. Det är inte varje dag man får se Roma göra fem mål i en match. Var tvungen att researcha lite under matchens gång för att se när det senaste hände och det var hör och häpna mot Catania den 19 november 2006 när vi spöa dom med 7-0. Över fem år sen alltså så det var verkligen på tiden.

Ska inte peka ut några som var bättre (förutom Totti) eller sämre utan idag får hela laget tiopoängare, komplimanger, MVGn, kramar, rosor och allt möjligt. Cesena är visserligen inget topplag men man kan aldrig bara ställa ut skorna och göra 5 mål sådär. Borstsett från Catania-matchen så har vi nu fyra raka segrar (fem med coppan) samt en målskillnad på 12-2 (15-2 med coppan) vilket är helt ok.
Roma är riktigt hardcore för tillfället vilket Borini även poängterade:


Och så har vi då Totti. Mannen, myten, legenden...han som är allt och ännu mer. Han som jag egentligen inte borde försöka beskriva för det kommer aldrig gå. Han är nu uppe på 211 fullträffar i Serie A. Han är nu den enda i hela världen som gjort så många mål i en och samma tröja i Serie A. Det är stort. Det är overkligt. Det är Totti. Tack gode Gud att jag lever samtidigt som denna man.


To be continued...

2 kommentarer:

ALE sa...

WOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!

Anonym sa...

Fem fucking ett var orden!!