Translate

tisdag 17 januari 2012

News of the day:

Nicolas Burdisso är tillbaka i Rom igen efter att ha tillbringat några veckor hemma i Argentina. Burdisso som skadade sig den 13 november förra året siktar nu på att vara tillbaka till Romas ritiro i sommar. Saknar vår superback i försvaret.





Någon som är tillbaka lite tidigare är Osvaldo och han målet är att comebacken ska komma mot Lazio i början av mars men har vi tur så kan återkomsten redan komma mot Atalanta i omgången innan.






Om Luis Enriques fina resultat fortsätter så kan han snart ha ett kontrakt som sträcker sig fram till 2015. Ni minns väl att De Rossi efter den hemska Fiorentina-matchen sa: med Spalletti började vi spela bra efter jul.
Nu började vi spela bra innan jul och Enrique har verkligen fått upprättelse. Nu är det bara att hoppas på att vi fortsätter såhär! Bravo Mister!






En annan som är tillbaka på Trigoria idag är ingen mindre än David Pizarro som varit hemma i Chile på grund av familjeskäl. Frågan är om han kommer stanna i Roma?





De Rossi kommer att få spela på lördag mot Cesena. Det gula kortet som han drog på sig senast mot Catania får alltså ingen betydelse till nästa omgång. Några nyheter i kontraktsförhandlingarna? Njae, inget som ni inte hört tidigare.




Marquinho, eller som han på riktigt heter: Marco Antôinio de Mattos Filho, verkar vara väldigt väldigt nära Roma. Både på engelska & portugisiska Wikipedia står det att han är klar för Roma men det vågar man ju inte riktigt lita på. Så vem är denna Marquinho då? Ingen aning, det enda jag vet att det är en 25-årig brasse som spelar som offensiv mittfältare. Han kommer från Fluminense och om man ska tro källorna så kommer han på lån till oss säsongen ut. Chi vivrà vedrà!

Inga kommentarer: