Translate

torsdag 5 januari 2012

Telenovela

Livet på Trigoria börjar lika en riktig Telenovela. Och vet ni inte vad en Telenovela är så kommer här Wikipedias briljanta förklaring så ni slipper fundera:


Telenovela

Telenovelas är ett slags såpoperor i miniserieformat, det vill säga med ett från början begränsat
antal avsnitt. Programformatet har sitt ursprung i Latinamerika, framför allt i BrasilienVenezuela,
MexicoArgentina och Chile, och har under 2000-talet spritt sig till TV-producenter med begränsad
budget. Exempel är mindre länder, som Portugal och Israel, eller kabeltevekanaler med egen produktion.


Ja, som sagt. Alltid när det händer saker i Roma så ska det vara så mycket drama-drama om det hela. Undantaget var då Grecos kontraktspåskrivning som skedde väldigt smoothly. Senaste Drama-Queen: Pizarro. Igår när Luis Enrique skulle avsluta träningen med en gemensam stretchövning så vägrade Pizarro plötsligt att vara med i den och stegade istället iväg mot omklädningsrummet. Luis Enrique ropade efter honom flera gånger med Pizarro ignorerade honom totalt och tittade tydligen bara på Sabatini på vägen mot omklädningsrummet. Idag fick drama-queenen som "straff" träna på egen hand men han har bett om ursäkt till Luis Enrique och till laget och förklarade att anledningen till hans beteende berodde på ett problem inom familjen. På grund av detta har Pizarro fått tillåtelse att åka hem till Chile.


Ojojoj, vad dom håller på. Kan vi inte få lite lugn och ro nu. Tror vi skulle må bra av det (bara om De Rossi skrev under det där jäkla kontraktet så skulle allt lugna ner sig med 99%). Men blir inte direkt förvånad om vi imorgon får en ny dramatisk förstarubrik på Romanews hemsida. Vad kommer hända härnäst liksom? Telenovelan lär säkert fortsätta ett bra tag till...!





PS. Lyssna aldrig på "Time to say goodbye" i dessa oroliga De Rossi-tider. Det om något är deprimerande. (och nu spelas "Don't cry for me Argentina" och jag börjar såklart sörja Osvaldos skada. Fan. Ska aldrig mer lyssna på Il Divos deppmusik)

Inga kommentarer: